vineri, 16 aprilie 2010

Prieteni sau.. ?


Acum cateva luni, mi-a zis cineva ca oamenii isi aleg prietenii in functie de nevoi. Adica, daca ai nevoie de cineva care sa te faca sa razi, te imprietenesti cu un mascarici, daca esti sadic, iti iei un emo friend si tot asa. Well, kiddin`...:p Dar cam asta e ideea.

Ei, bine, eu nu prea sunt de acord cu asta. E clar ca prietenii sunt acele persoane alaturi de care te simti bine, ca iti satisfac oarecum si nevoile, dar nu cred ca acesta este criteriul. Era un citat, suna cam asa: Prietenii sunt acele persoane care te tin de mana si iti ating sufletul. Whatever, ceva in genu`. Prietenii sunt persoanele alaturi de care te simti safe, in largul tau, care te inteleg si iti sunt alaturi. Sunt persoanele care iti impartasesc o opinie neconditionat si iti cer sfatul ori de cate ori au nevoie.

O prietenie este caracterizata de incredere, intelegere si solidaritate. Era o chestie in manualul de engleza:)) Cica: 'Familia ne-o alege Dumnezeu, Slava Cerului ca prietenii ni-i putem alege singuri!' Foarte fain:p!

Ce parere aveti voi despre prietenie?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu