luni, 11 aprilie 2011

Departe de adevar

La inceputul celui de-al Doilea Val oamenii nu au realizat ca resursele sunt limitate. Au avut o gandire prinsa in prezentul de atunci, nerealizand ca prezentul este cel care se termina cel mai repede. Asadar, au fost multumiti de tehnologizare, au folosit combustibil pana au dat de greu.

Astazi, combustibilul, pe langa faptul ca este foarte scump, este de evitat. Chiar si masinile devin independente de combustibil. Se incearca folosirea energiei electrice in cat mai multe domenii, evitand utilizarea petrolului, carbunilor etc.

Nu doar faptul ca avem resurse limitate ne impiedica sa le utilizam, dar mai ales poluarea. Incalzirea globala nu a fost chiar un soc. Cu totii ne asteptam sa existe consecinte dupa modul in care oamenii, de-a lungul timpului s-au comportat pe nava noastra mama- Pamantul.

Desigur, oamenii au ajuns sa calce si pe alte planete, sau de ce nu, sa cumpere. Asadar, unii oameni cumpara pamant pe Luna, altii pleaca in vacante pe Luna. Nu zic ca e ciudat, dar e interesant cum de exista curiozitatea, daca nu interesul, de a cunoaste intai teritoriile pamantesti.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu